SÜRPRİZ KUTUSU | ŞİŞE TEKNE | TRT ÇOCUK

Sürpriz Kutusu’nda Lemi ve Dönüştüratör çok eğlenceli bir kostüm hazırlıyor. Ayrıca, Dönüştüratör’ün yine farklı bir sürprizi var.

Ailecek iyi vakit geçirmenin aile içi huzurun temeli olduğu bilinmektedir. Aileyle kaliteli zaman geçirmek, ömür boyu sürecek harika anıları biriktirdiği gibi, çocuklara hem güven duygusunu yaşatır hem de başkalarıyla etkileşim kurmayı öğretir. Yoğun iş hayatı ve yine yoğun günlük yaşamlarımızdan dolayı çocuklarımızla istediğimiz kadar ilgilenemeyebiliyoruz. Ancak onlara her gün en azından bir saat ayırmak, çocuklarımızın kendilerine olan güvenini sağladığı gibi, ilişki kurma gibi önemli becerileri geliştirdiği de bilinmektedir.
Dolayısıyla çocuklarımızla kaliteli bir vakit geçirmek son derecede önemlidir. Bazı aileler sinema tiyatroya vs. gitmeyi tercih ederken, bazı aileler ise sıcak ev ortamında faaliyetler yaparak zaman geçirmeyi tercih edebilirler. Her türlü durumda çocuklarımızla birlikte güzel vakit geçirmek önemlidir.
Hem kaliteli bir vakit geçirmek hem de çocuklarımızın gelişimlerini desteklemek için, “şişe tekne” gibi farklı faaliyetler yapmak önerilmektedir. İyi eğlenceler…

TRT Çocuk Resmi Youtube Sayfasıdır. HEMEN ABONE OL!!!
TRT Çocuk yeniliklerini kaçırma! Özel TRT Çocuk videolarını ilk sen izle!

https://www.trtcocuk.net.tr

https://www.instagram.com/trtcocuk

En sevdiğin çizgi filmlerin oyunlarını
App Store ve Google Play’den yükleyip oynayabilirsin.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/developer?id=Türkiye+Radyo+ve+Televizyon+Kurumu&hl=tr

App Store: https://itunes.apple.com/tr/developer/turkiye-radyo-ve-televizyon-kurumu/id509480869?l=tr&mt=8 TRT

Share