SÜRPRİZ KUTUSU / PANDA DOSYA

Haydi TRT Çocuk’un Sürpriz Kutusu ile “Panda Dosya” yapalım. Malzemeleri hazırla, yap ve sevimli bir panda dosyan olsun.

Panda oyuncakları ve nesneleri çocuklarımız tarafından genelde çok sevilir. Panda dosyalık aktivitesi esnasında çocuklarımız özellikle kesme, yapıştırma, boyama gibi ince motor becerileri kullanırlar. Bu faaliyet esnasında boyama yapılır. Boyama sonrası bir süre boyanın kuruması için beklenmesi gerekir. Çocuklarımızın, bekleme becerisini geliştirmek ve özellikle teşvik etmek son derecede önemlidir. Bekleyebilmek, sabretmek ve kendini o an meşgul edebilmek çok temel regülasyon becerilerimizdendir. Okul ortamları gibi farklı ortamlarda çocuklarımız beklemek zorundalardır. Onlara ev ortamında beklemeyi öğretmediğimiz taktirde, diğer farklı ortamlarda çok zorlanabilirler. Bu nedenle çocuklarımızın özellikle okul hayatlarında başarılı olmalarını istiyorsak bu aktivite gibi özellikle bekleme becerisini kullanacakları ve geliştirecekleri aktiviteleri teşvik etmek ve yaptırmak son derecede önemlidir.

TRT Çocuk Resmi Youtube Sayfasıdır. HEMEN ABONE OL!!!
TRT Çocuk yeniliklerini kaçırma! Özel TRT Çocuk videolarını ilk sen izle!

https://www.instagram.com/trtcocuk

En sevdiğin çizgi filmlerin oyunlarını
App Store ve Google Play’den yükleyip oynayabilirsin.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/developer?id=T%C3%BCrkiye%20Radyo%20ve%20Televizyon%20Kurumu&hl=tr

App Store: https://itunes.apple.com/tr/developer/turkiye-radyo-ve-televizyon-kurumu/id509480869?l=tr https://www.trtcocuk.net.tr

Share