SÜRPRİZ KUTUSU / ABAKÜS

Abaküs gibi faydalı bir aracın ev ortamında da yapılıyor olabilmesi mutluluk vericidir. Bu çalışma/yapım esnasında çocuklarımızın bir çok alanı gelişmektedir. Haydi bu videomuzda hep birlikte nasıl yapabileceğimizi öğrenelim o halde. 🙂

Hepimiz çocuklarımızın yaşamda güzel kazanımları olmasını isteriz. Erken çocukluk dönemi insan hayatının duygusal, bilişsel, fiziksel ve sosyal gelişimi açısından en önemli büyüme dönemidir.

Beyin büyümesinin erken çocukluk döneminde zirve potansiyeline sahip olduğu bilimsel bir gerçek olsa da, tüm çocukların bilgiyi farklı işlediği de bir gerçektir. Hiçbir çocuk aynı değildir ve bazı çocuklar izleyerek daha iyi öğrenirken bazıları da yaparak daha iyi öğrenir.

Çoğu çocuk için, matematik zor ve sıkıcıdır, erken yaşta matematik öğrenme konusunda bir ilgi çekilmedikçe, onunla her zaman bir aşk-nefret ilişkisi olacaktır. Peki çocuklarımızı matematik öğrenmeye nasıl teşvik edebiliriz? Matematik konusunu daha çekici ve ilginç hale getirmenin en iyi ve en başarılı yollarından biri abaküsdür.

TRT Çocuk Resmi Youtube Sayfasıdır. HEMEN ABONE OL!!!
TRT Çocuk yeniliklerini kaçırma! Özel TRT Çocuk videolarını ilk sen izle!

http:///aile

https://www.instagram.com/trtcocuk

En sevdiğin çizgi filmlerin oyunlarını
App Store ve Google Play’den yükleyip oynayabilirsin.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/developer?id=T%C3%BCrkiye%20Radyo%20ve%20Televizyon%20Kurumu&hl=tr

App Store: https://itunes.apple.com/tr/developer/turkiye-radyo-ve-televizyon-kurumu/id509480869?l=tr https://www.trtcocuk.net.tr

Share