Süpürge Otunun Faydaları / Funda Çayı Nasıl Yapılır?

Süpürge Otunun Faydaları / Funda Çayı Nasıl Yapılır?
Funda çiçeği süpürge otu olarak da bilinir. Funda en çok çay formunda tüketilmektedir ancak cilde esnekliğini veren elastin üretimini tetiklediği için kozmetik sektöründe pek çok kremin içinde etken madde olarak kullanılır. Bitkinin özünden elde edilen su iltihap önleyici özelliğe sahiptir. Halk arasında başta idrar yolu enfeksiyonları olmak üzere safra ve böbrek taşı düşürmek için kullanılmaktadır.

Funda otu idrar yolu hastalıklarının tedavisine yardımcı olur, sistit tedavisinde kullanılır, böbrekleri temizler, süpürge otu mesane problemlerinde kullanılır, romatizma tedavisinde kullanılır, gut tedavisinde yardımcı olarak içilir, soğuk algınlığına iyi gelir, süpürge otu öksürüğü alır, çeşitli sindirim sistemi problemlerinde kullanılır, prostat sorunlarına iyi gelir, süpürge otu çayı ishale iyi gelir, karın ağrısını alır, funda çayı uyku getirir.

Hayata dair size faydaları olacak bir çok konuda videolar Herkes Baksın kanalımızda! İyi seyirler.

►İzlediğiniz için teşekkürler!
►Güncel videoları #herkesbaksın etiketi ile YouTube’da takip edebilirsiniz!
►Kanalımıza abone olmayı, videoyu beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayınız!

►Her konu hakkında görüş , öneri , önemli gördüğünüz bilgiler , duyulmasını istediğiniz fikirler , sizce değerli olan ipuçları ile ilgili bizimle paylaşmak için sosyal medya hesabı adresi,

İnstagram: http://www.instagram.com/herkesbaksin

Share