Porselen Gibi Bembeyaz Bir Cilt İçin Patates Maskesi

Porselen gibi bir cilt için evde yapılabilecek doğal maskelerin başında elbette patates maskesi geliyor. Patates maskesini herkes kolayca yapabilir. Hem cilt rengini açıyor hem de sivilce ve aknelerden kalan izlerle mücadele ediyor.

Akne izleri, sivilce izleri patates maskesi sayesinde yok olup gidiyor. Doğal maskeler içinde en kolay olanı patates maskesi.

Artık herkes ev yapımı doğal maskeler ile güzelleşiyor . Sizde kolayca yapabileceğiniz bu maskeyi deneyin ve ne anlatmak istediğime kendi gözlerinizle şahit olun.

Ayrıca belirtmek isterim ki bu kanalda paylaşılan hiçbir yöntem ve öneri DOKTOR TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Hepsi kendi yaşamımda tecrübe ettiğim ve fayda gördüğüm kürlerdir.

UYARI:
Bu maskeyi ve kanalımda bulunan her maskeyi cildinize uygulamadan önce lütfen bileğinizin iç kısmında ufak bir alanda deneyin eğer alerjik bir durum oluşursa cildinize kesinlikle uygulamayın.

Kafanıza takılan her türlü konuyu bana sorabilir, videolar hakkında olumlu yada olumsuz eleştirilerinizi yorumlar kısmında çekinmeden yapabilirsiniz.

Sizleri çok sevdiğimi sakın unutmayın ve lütfen ama lütfen sizde kendinizi çok sevin olur mu.

BANA HER YERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ;

İnstagram
https://www.instagram.com/seher_akgul/?hl=tr

Twitter

Facebook

Pinterest
https://tr.pinterest.com/seherakgul10/pins/

Web Sitem

Seher Akgül

Share