Muz Kabuğunun Faydaları / Muz Kabuğu Neye İyi Gelir?

Muz Kabuğunun Faydaları / Muz Kabuğu Neye İyi Gelir?
Muz kabuğu kabızlık ya da benzer bağırsak problemleri yaşıyorsanız, muz kabuğu size ihtiyacınız olan tüm lifi sağlayacaktır. Muz kabuğunu yiyebilirsiniz. Az miktarlarda tüketerek başlayın. Sindirim sisteminiz güçlenecek ve yiyecekleri daha hızlı sindirebileceksiniz. Muz kabuğu baş ağrısını geçirir. Kabuğun içini alnınıza ve şakaklarınıza koyun. Bir müddet bekleyin. Gazlı bez ya da bantla düşmesini engelleyebilirsiniz. Uzanın ve etkisini göstermesini bekleyin.

Muz kabuğu aknelere karşı oldukça kullanışlıdır. Cildiniz aknelerden dolayı sıkıntılı ya da iltihaplıysa, her gece yatmadan muz kabuğu ile o bölgeleri ovun ve ılık suyla durulayın. Yalnızca, sürekliliğin kilit nokta olduğunu unutmayın. Her gece yatmadan önce, düzelmesini istediğiniz bölgeleri muz kabuğunun içiyle ovun ve durulamadan kurumasına izin verin. Derinizin yumuşak ve pürüzsüz olduğunu fark edeceksiniz.

Hayata dair size faydaları olacak bir çok konuda videolar Herkes Baksın kanalımızda! İyi seyirler.

►İzlediğiniz için teşekkürler!
►Güncel videoları #herkesbaksın etiketi ile YouTube’da takip edebilirsiniz!
►Kanalımıza abone olmayı, videoyu beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayınız!

►Her konu hakkında görüş , öneri , önemli gördüğünüz bilgiler , duyulmasını istediğiniz fikirler , sizce değerli olan ipuçları ile ilgili bizimle paylaşmak için sosyal medya hesabı adresi,

İnstagram: http://www.instagram.com/herkesbaksin

Share