Kuşburnu Çayının Faydaları / Kuşburnu Çayı Nasıl Yapılır?

Kuşburnu Çayının Faydaları / Kuşburnu Çayı Nasıl Yapılır?
Kuşburnu iyi bir C vitamini kaynağı olduğundan nezle grip gibi hastalıklardan korunmak ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde etkilidir. Kan basıncını düzenler. Romatizma ağrılarını hafifletir. Kanserli hücrelerin yayılmasını yavaşlatır. Kuşburnu çayı, kötü kolesterolü düşürür. Şeker hastalığına karşı koruma sağlar. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Soğuk algınlığı tedavisinde kullanılır. Kuşburnu cilde doğal parlaklık verir. Doğal bir antioksidandır. İdrar yolu hastalıklarına karşı koruyucudur. Kuşburnu çayı idrar söktürücü olarak kullanılır.

Kuşburnu çayı kullanımının kan basıncını düşürdüğü ve yüksek tansiyon hastalarında olumlu sonuçlar sağladığı yönünde bilimsel araştırma yayınlandı. Araştırmaya göre 6 hafta boyunca düzenli olarak kuşburnu çayı içen orta dereceli tansiyon hastalarının kan basıncı önemli oranlarda düşmüştür. Kuşburnu diğer bazı bitkiler ile iltihaplanma nedeniyle oluşan ağrıların hafifletilmesinde etkilidir.

Hayata dair size faydaları olacak bir çok konuda videolar Herkes Baksın kanalımızda! İyi seyirler.

►İzlediğiniz için teşekkürler!
►Güncel videoları #herkesbaksın etiketi ile YouTube’da takip edebilirsiniz!
►Kanalımıza abone olmayı, videoyu beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayınız!

►Her konu hakkında görüş , öneri , önemli gördüğünüz bilgiler , duyulmasını istediğiniz fikirler , sizce değerli olan ipuçları ile ilgili bizimle paylaşmak için sosyal medya hesabı adresi,

İnstagram: http://www.instagram.com/herkesbaksin

Share