[KÜÇÜK OTOBÜS TAYO SEZON 1] #11~15 Derleme (57 Dakika)

Sezon 1 derleme burada!

#11 PİKNİĞE GİTMEK İSTİYORUM
Rogi pikniğe gidince Tayo kıskanır. Speedy, Tayo ve Toto ile bir piknik önerir, fakat ne yazık ki Tayo çalışmak zorundadır. Tayo ertesi gün hasta olduğu yalanını söyler ve Speedy ve Toto ile pikniğe gidebilmek için tüm işlerini Gani’ye verir. Üçlü pikniğe giderken yolda bozuk bir arabaya denk gelirler. Toto, izin günü olmasına ragmen sorumlu davranır ve arabayı tamirhaneye çeker. Tayo hasta olduğu yalanını söylediğine pişman olur ve işini asla ihmal etmemeye yeniden karar verir.

#12 GEL ARKADAŞ OLALIM
Lüks bir araba olan Shine, garajdaki tamirhaneyi ziyaret edince tüm genç otobüslerin dikkatini çekmenin keyfini çıkarır. Ancak Tayo fokurtularla ortaya çıkınca ve tüm dikkatini dağıtınca gururu incinir. Tayo’yu takip eden Shine, en sonunda utanır. İnşa halindeki bir yolda giderek Tayo’yu etkilemeye çalışan Shine yolda kalır. Daha da kötüsü, Shine’ın yakıtı biter ve bayılır. Tayo’nun kendisine seslenmesiyle Shine yeniden kendine gelir. Tayo kendisini terk etmiş gibi görünse de aslında Tayo Shine’ı kurtarması için Toto’yu çağırmaya gitmiştir. İkisi iyi arkadaş olurlar.

#13 NORI BİR SÜPER STAR
Taksi Nuri garajdaki otobüslerle ‘Fireball the Superhero’ adlı bir TV programı izlemeye söz verir. Nuri her zamanki gibi çok çalışarak yolcularını gidecekleri yerlere götürür ve insanlara yardımcı olur. Nuri garaja giderken tuhaf bakışlı bir yolcu taksiye biner. Yolcu hayranlarından saklanmak için Fireball kılığındadır! Nuri Fireball’ı istediği yere götürür ve kendini onunla beraber programda bulur. Tüm genç otobüsler Nuri’yi programda görünce onu kıskanırlar.

#14 ROGININ HIÇKIRIĞI
Rogi aç gözlüdür ve Hana’nın bakmadığı anda tüm yeni motor yağını içer. Hıçkırmaya başlar ve bu da işine engel olur. Tayo üzgün bir biçimde Rogi’yi bilgili metro treni “Met”e götürür. Rogi Met’in hıçkırıkları nasıl dindireceğini bildiğini ummaktadır. Rogi’yi korkutmak için Met kornasını çalar ve bu işe yarar. Rogi hıçkırmayı bırakır. Rogi Tayo’ya yeni motor yağını bitirdiğini itiraf eder ve özür diler. Tayo Rogi’yi affeder ve arkadaşlıkları daha da güçlü olur.

#15 HANA’NIN İZİN GÜNÜ
Cito ve Hana bir günlüğüne şehir dışında olacaklarını söylediklerinde genç otobüsler sevinirler. Genç otobüsler her zaman gece geç saate kadar ayakta olmayı ve oynamayı istemişlerdi. Gece gelir, fakat onları yatağa götürmek için Cito ve Hana ortalıkta yoktur. Otobüsler saklanmaç oynamak için geç sate kadar ayakta kalırlar ve sürüş pratiği yaparlar. Çok fazla sürüş pratiğinden başı dönen Gani tamirhaneye gider. Kısa süre sonra saklanbaç oynarken Tayo ve Rogi, ayrıca ikisi yüzünden televizyon seyredemediği için sinirlenen Lani de ona katılırlar. Tamirhane karmakarışık olur ve Gani’nin hayatı tehlikeye atılır. Genç otobüsler ne yapacaklarını bilemezler. Hana ve Cito’nun sorunu çözmek için aniden ortaya çıkmaları rahatlatır. Genç otobüsler Hana ile tamirhaneyi temizlerler.

Küçük Otobüs Tayo Türk var! Şimdi Tayo Türkiye YouTube Kanal Türkçe Tayos şehir macera izleyebilirsiniz. o Tayo ile eğlenceli bir yolculuk olacak çünkü asýlsan! 🙂

Küçük Otobüs Tayo daha sezon 1 İzlehttps://www.youtube.com/playlist?list=PLEVzpHZVaIhYds42JYRIh2_n9YU2AU8nk

Küçük Otobüs Tayo daha sezon 2 https://www.youtube.com/playlist?list=PLEVzpHZVaIhbXroIp96IEnCmnU357GuJk

Share