KİLİTLİ KAPILARI AÇAN SALAVAT SALAVATÜL FATİH

DUALARIN PAYLAŞILDIĞI İNSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İSTERMİSİNİZ EFENDİM 🙂
https://www.instagram.com/zikir_sifadir/
ÜSTEKİ LİNKE TIKLAYINIZ

KİLİTLİ KAPILARI AÇAN SALAVAT SALAVATÜL FATİH
Salât-ı Fethiyye veya Salâtü’l-Fâtih, yani her kapalı-kilitli şeye Fâtih (anahtar) olan salât. Fâtih açıcı demek. Bu salât, özellikle kilitli, sıkıntılı, meşakkatli işlerin fethi (açılması) için bir anahtardır. Yani bütün bunların çaresi, ilacı Efendimiz Muhammed Mustafa’ya bu salât ile salât ü selâmdır.

Sıkınıtıyı bıçak gibi kesen..Dileklerin kabulü için selavat

Maddi ve manevi sıkıntı anında,yardım ancak Allah’tan beklenir ve dua edilir.O Yüce Rahman ve Rahim olan…Kuluna yetişir.

Sıkıntıyı bıçak gibi kesen dua..ayrıca her dilek için 100 defa okunursa hayırlısı ile Allah kabul eder.İnşallah.

40 Gün 40 defa okuyana hayırlı kapılar açılır.Duaları kabul olur.

*Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym*

Meali: Allâh’ım! Kapalılıkları-kilitlenmişleri açan, geçmiş (peygamberler)e mühür basan (onların sonuncusu bulunan), Hakk’a hak ile yardımcı olan, (mahlûkatı) senin doğru yoluna hidayet eden Efendimiz Muhammed’e, Ehl-i Beyti’ne, O’nun yüce kadr u kıymetince, azıym mikdarınca (çok büyük derece ve pek yüce olan mertebesince) salât u selâm eyle ve O’nu mübarek kıl (bereketli eyle).

#çörekotuduası
#cübbelidendualarsalavatıfatih
#enbüyükdualar
#dua #zikir #salavat

Share