Gençleştiren Botoks Etkili Kakao Maskesi/Kırışıklık Karşıtı Ev Yapımı Maske

Botoks etkili kırışıklık karşıtı kakao maskesi. Yaşlanma karşıtı maskeler arasında en kolayı kakao maskesi hiç şüphesiz. Kırışıklık önleyici var olan kırışıkların görünümünde azalma sağlayan muhteşem bir maske kakao maskesi.

Yüzümüzün en dikkat çeken bölümü gözlerimiz dolayısıyla göz çevremiz oldukça önemli . O bölgede oluşan incesinden derin olanına kadar her çizgi yaşlılık göstergesi olarak algılanır .Bu sebeple çok iyi bir bakımı hak ediyor.

Cilt bakımı evde doğal yöntemlerle yapıldığında belki süreç olarak uzun olabiliyor ama inanın bana en güzeli evde doğal maskeler ile güzelleşmek.

Bu videomuzda da kakao maskesi yapacağız. Kakao yağının cilde nem veren o muhteşem yapısıyla cildimizin nem dengesini sağlayacak ve kırışıklık konusunda bir aşama kaydedeceğiz.

Düzenli yapıldığında 1 ay gibi bir sürede kalıcı ve muhteşem sonuçlar elde edilen kakao maskesi haftada 3 kez rahatlıkla yapılabilir.

Malzemeler:
1çorba kaşığı kakao
1 çorba kaşığı pirinç unu
3,5-4 çorba kaşığı süt
1 çay kaşığı bal

Yapılışı;
Tüm malzemeler bir kap içerisinde karıştırılır. Koyu kıvamlı bir maske elde edilir. maske göz altları hariç tüm göz çevresi ve yüzün tamamına sürülür ve 15 dk. bekletilip ılık su ile yıkanır. Sonrasında ihtiyaç duyulursa nemlendirici kullanılmalıdır.

Tüm maskelerde olduğu gibi bu maskemizi uygularken de cildin küçük bir bölümünde alerji testi yapılmalı eğer olumsuz bir durum ile karşılaşılırsa uygulama cilde yapılmamalıdır.

Bir takım kronik rahatsızlıkları bulunan arkadaşların bu tür kürleri kullanmadan önce doktorlarına danışmaları tavsiye edilir. Hassas cildi sahip kişiler tüm kürleri önce el bileklerinin iç bölümünde denemeli herhangi olumsuz bir reaksiyon olmaması halinde yüzlerine yapmalıdırlar.

Videoyu izlediğiniz halde anlayamadığınız yada sormak istediğiniz sorular için bana her yerden ulaşabilirsiniz.

İnstagram
https://www.instagram.com/seher_akgul…

Twitter

Facebook

Pinterest
https://tr.pinterest.com/seherakgul10…

Web Sitem

Seher Akgül

Share