Diş Ağrısına Ne İyi Gelir | Diş Ağrısına Kesin Çözüm

Diş Ağrısına Ne iyi Gelir
Diş ağrıları dişin pulpa adı verilen son derece hassas olan orta kısmı iltihaplandığında ortaya çıkar. Bunun farklı nedenleri olabilir: çürükler, dişe alınan bir darbe veya diş eti enfeksiyonu. Diş ağrısını evinizde nasıl tedavi edeceğinizi öğrenmek istiyorsanız videomuzu sonuna kadar izleyerek alternatif tedavi yöntemlerini öğrenebilirsiniz.
Videoya GEÇMEDEN ÖNCE 10 SANİYENİZİ AYIRARAK KANALIMIZA ABONE OLUP ,YENİ VİDEOLARAMIZDAN HABERDAR OLMAK İÇİN BİLDİRİM ÇUBUĞUNU AÇARAK BİZE DESTEK OLURMUSUNUZ…

Karanfil yağı uygulayın . Bu, diş ağrısını kendi kendine geçene kadar iyileştirdiği veya en azından azalttığı söylenen evde uygulanan bir tedavidir. Ağrı geçene kadar her gün birkaç damla karanfil yağını ağrıyan dişe uygulayın. Karanfil yağını birçok eczanede bulabilirsiniz.
Ağrıyan dişinizi Oksijenli suyla temizleyin. Bu işlem ağrıyan bölgeyi temizler ve ağrıyı gidermeye yardımcı olabilir. Sonrasında mutlaka ağzınızı suyla iyice çalkalayın ve oksijenli suyu yutmaktan kaçının.
Kulak temizleme çubuğunu oksijenli suya batırın ve suyu iyice emmesini sağlayın.
Bol miktarda oksijenli suyu ağrıyan bölgeye uygulayın.
İşlemi tekrarlayın.
Diş ağrısını hızlıca kesmek için akupresür tekniği uygulayın. Başparmağınızla diğer elininizin içine, başparmağının bittiği ve işaret parmağınla birleştiği noktaya bastırın. Yaklaşık iki dakika basınç uygulayın. Bu, beynin kendini iyi hissetmesini sağlayan hormon olan endorfinin salgılanmasını tetikler.
Hindistan cevizi yağını gargara yapın. 1 yemek kaşığı hindistancevizi yağını ağzınızda 15-20 dakika boyunca gezdirin. Bunun, ağzın içindeki zararlı bakterileri azalttığı iddia edilmektedir. Yağı ağzında gezdirirken bakteriler yağın içine ‘hapsolur’. Böylece bakteriler ve bakterilerin neden olduğu plaklar temizlenir. 15-20 dakika sonra yağı çöp kutusuna tükürün. Kesinlikle Yağı yutmayın ,Yutarsanız yağın içindeki bakterileri de yutmuş olursunuz. Ayrıca yağı lavaboya tükürmemelisiniz çünkü sertleşerek gideri tıkayabilir.
Deniz tuzu gargarası yapın. Dişe alınan bir darbeden veya hafif bir enfeksiyondan kaynaklanan bir diş ağrısı kendi kendine geçebilir. Ağrının geçmesine yardımcı olmak için ılık su ve bir kaşık deniz tuzundan gargara hazırlayın. Tuz çözülünce ağzınızı bu suyla çalkalayın ve suyun ağrıyan bölgeye temas ettiğinden emin olun. Ağrı geçene kadar aynı işlemi günde birkaç kez tekrarlayın.

bize destek olmak için lütfen videomuzu beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın sorularınız var ise yorum bölümünden bize ulaşabilirsiniz, bir dahaki videomuzda görüşmek üzere sağlıklı kalın.

diş ağrısına ne iyi gelir,
diş ağrısı nasıl geçer,
diş ağrısı için dua,
diş ağrısı,
diş ağrısını ne keser,
diş agrısını ne geçirir,
diş ağrısına iyi gelen dua,
diş ağrısı duası,
diş ağrısı belgeseli,
diş ağrısına ne iyi gelir 5 dakikada hallet,
diş ağrısına dua,
diş ağrısına iyi gelen şeyler,
diş ağrısı neden olur,
karanfil yağı,
deniz tuzu,
oksijenli su,

Share