Çocuklarda Nazar ve Kıskançlıktan Ortaya Çıkan Hastalıkları ve Bağışıklık Sistemini Güçlendirmek için Rukye Allah’ın izni ile
“EN HAYIRLI ŞİFÂ KUR’ÂN’DIR”
Faydası Kur’ân-ı Kerîm’den daha büyük ve şifâsı daha çok bir kitap semâdan indirilmedi. Kur’ân-ı Kerîm, hastalıklara devâ, kalblere cilâdır. Allâme Fahruddîn-i Râzî merhûm “Biz de Kur’ân’dan peyderpey öylesini indiririz ki mü’minler için şifâ ve rahmettir…” meâlindeki İsrâ sûresinin 82. âyet-i celîlesinin tefsirinde der ki:
Kur’ân-ı Kerîm’de, fâsid (bozuk) îtikadlar, kötü ahlâklar gibi ruh hastalıklarına şifâ vardır. Kur’ân-ı Kerîm’i okuyan bunlardan şifâ bulur. Lâkin ihlâsla, kalb huzuruyla, madde ve manasıyla Allâhü Teâlâ’ya yönelerek okumalı, haram yememeli, günahlara dalmamalı, kalbi gafletle perdelenmiş, örtülmüş olmamalıdır. Nitekim hadîs-i şerîfte:
“Allâhü Teâlâ gâfil ve kendisinden başka şeyle meşgûl olan kalbden yapılan duâyı kabul etmez” buyurulmuştur. Şartlara riâyet edilerek okunan Kur’ân-ı Kerîm, doktorların tedaviden âciz kaldıkları her türlü hastalığı dahi iyileştirir. Hadîs-i şerîfte: “En hayırlı şifâ Kur’ân’dır” ve “Kur’ân ile şifâ aramayana Allah şifâ vermez” buyurulmuştur.
İmâm Kuşeyrî’nin oğlu çok şiddetli hastalığa yakalandı. İmâm, bu üzüntü içinde iken rüyasında Peygamber Efendimizi (s.a.v.) gördü. Oğlunun hastalığını ona arz etti. Peygamberimiz: “Niçin şifâ âyetlerine mürâcaat etmiyorsun?” buyurdu.
Hâsılı, Kur’ân-ı Mübin; maddî, mânevî, bedenî ve kalbî hastalıklara şifâdır. Nitekim: “Kur’an devâdır.” hadîs-i şerîfi de bunu bildirmektedir. (Fezâil-i Şehr-i Ramazân, Üchûrî)
DİN BÜYÜKLERİNE HİZMETİN MÜKÂFÂTI
Ferîdüddîn Attâr (k.s.):
“Din büyüklerine hizmet eden kimse, âhirette necât bulduğunda başka dost ve ahbaplarına da şefâat eder. Cennette de derecesi diğerlerinden yüksek olur.” demiştir.
NAZAR BELIRTILERI…
-Durumunuzun radıkalce degismesi
– saglik sorunlarinin hizlica artmasi
– ciltte sivilceler
-vucutta kizarikliklarin cikip kaybolmasi
– ciddi Organ hastaliklari
– kaslarinizin uzerinde bir agirlik hissetmeniz
– basinizda bir agirlik hissetmeniz
– omuzlarda bi agirlik hissetmeniz
– ciddi kilo kaybi
– cok esnemek
– umutsuzluga kapilmak hep
– özgüvensizlik
-unutkanlik
– ticarette basarisizlik
– is hayatinda okulda basarisizlik
– Bosanma veya evlenmede sknti
– Kuran dinlemede cok esnemek
( ozelikle nas fêlais sureleri de )
– midede yanma
– gözlerde yanma
– vudutta sicaklik
– Sebepsizce aglamak
– sabah uyaninca cok yorgunluk hissi
– bogazda yanma ( igne batmasi gibi)
– sert öksurmek
– göz kapaklarin hizlica açilip kapanmasi….