Adet Söktürücü Bitkiler İbrahim Saraçoğlu | Kayıp Dualar

Adet Söktürücü Bitkiler İbrahim Saraçoğlu

Kadın Okurlarımızdan regl sökücü, ya da adeti hızlandırıcı bitkisel çözümler nelerdir gibilerinden çok sayıda soru ile muhatap oluyoruz. İşte bu yazıda sizlere adet söktürücü bitkiler hakkındaki tüm cevaplar olabildiğince detaylı olarak verilecektir. Şimdi gelelim bu regl adet söktürücü bitkiler nelermiş.

1) Ahmet Maranki Adet Söktürücü Şifalı Bitkiler:

Şifalı bitki uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki adet kanaması gecikenler için adet söktürücü şifalı bitkiler tavsiye ediyor. Bu bitkiler arasında bitki çayları ön plana çıkıyor: Maydanoz çayı, civanperçemi çayı, papatya çayı, nane çayı, nergis çayı, kimyon çayı, safran çayı, rezene çayı, anason çayı, havuç tohumu çayı, karabaş otu çayı, misk çayı ve adaçayı gibi bitki çaylarının hepsi Adet söktürücü etkiye sahip. Dilediğiniz bitki çayını adet söktürmek için demleyerek kullanabilirsiniz. Yukarıdaki şifalı bitki çaylaının adet söktürücü etki gösterebilmeleri için ortalama olarak günde 3-4 bardak içilmesi gerekmektedir. Buna ilaveten taze üvez meyvesi de taze ya da kurutulmuş olarak tüketilirse adet kanamasını erkene alıcı etki yapıyor.

Diğer adet sökücü şifalı bitkiler nelerdir

Geç adet gören veya adet kanaması az geldiğinden dolayı sancı şikayeti olan bayanlar için adet söktürücü bitkisel çözüm yolu olarak dereotu kullanılmasını da tavsiye eden Ahmet Maranki, adet kanamasını söktürmek için 2 çay kaşığı dövülmüş dereotu tohumu ile adet söktürücü bitki çayı hazırlanmasının ve içilmesinin de adet sökmeye yardımcı olacağını söylüyor.

Prof. Dr. Ahmet Maranki adet düzensizliği için zerdaçal bitkisinin çay biçiminde demlenip içilmesinin veya zerdaçalın toz haline getirilerek kullanılmasının etkili olacağını belirtiyor.

Adet sökücü olarak kereviz tüketilmesi; civan perçemi ile hatmi çiçeğinin karışımıyla bitki çayı yapılıp içilmesi de Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin adet sökücü, adet kolaylaştırıcı formüllerinden olduğu ve adet sökücü şifalı bitkiler isteyenlere tavsiye ettiği tedavi yöntemlerindendir.

2) İbrahim Saraçoğlu Adet Söktürücü Şifalı Bitkiler:

İbrahim Saraçoğlu adet söktürücü ve düzenleyici kür

Adetinizin düzensiz olduğunu zamannında gelediğini bazen az bazende normalden fazla olduğunu düşünüyorsanız eğer şifalı bitkiler ile bu sorunu çözebilirisniz.Şifalı bitkilerle adet söktürmek adeti düzenlemek mümkündür.

İbrahim Saraçoğlu: Adet düzenleyici kür

Adet düzenlemesi için bir tutam kurutulmuş testere dişli aslan pençesi kaynamakta olan 1 bardak kadar damacana suyuna ilave edilir. Kısık ateşte 5 dakika kürün demlenmesi beklenir. Demlenen kür ılıdıktan sonra süzülür ve her gün 1 bu adet söktürücü kürden birer bardak içilir. 1 ay bu küre devam edildikten sonra 1 haftalık ara verilir. Küre ara verdikten 1 hafta sonra ise adet düzenleyici kür 1 ay daha uygulanır ve tamamlanır.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yukarıdaki adet düzensizliği için hazırlanan kürün, kahvaltıdan 2 saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içilmesinin daha iyi etki edeceğini söylüyor. Ayrıca bundan sonraki dönemlerde adet düzensizliği tekrar başlarsa aynı kürün tekrar uygulanmasını tavsiye ediyor.

Share