?Gerçekten de balinalar da dans ediyorlar l Tayo tema tiyatrosu #15 l KÜÇÜK OTOBÜS TAYO

Bugün nasıl uslu çocuk olsak? Kardeşimize göz kulak mı olsak ? Yemeğimizi güzelce yesek mi? Arkadaşlarımızla güzelce geçinsek mi? Arkadaşlarımız bugün nasıl uslu çocuk oldular bakalım? Ne dediniz? Yoksa uslu çocuk olmak için hiç bir şey yapmadınız mı?
Öyle olmaz! Uslu davranmalısınız ki uslu çocuk olasınız! O zaman hep beraber çocuk otobüsleri nasıl uslu şeyler yaptıklarını görmeye gidelim mi? Tayo! Rogi! Lani! Gani! Bugün neler yaparak uslu çocuk oldu bakalım?

USLU DURMAK ZORDUR
Her zamanki gibi Speed ve Shine aşırı süratle yarış yaparken şehir merkezindeki yolların tozunu dumana katarlar. Rookie ve Pat sinirlenirler ve onlara iyi bir şey yapmaları ve bir pul almaları talimatı verirler. Pul almazlarsa trafiğe çıkmalarının yasaklanacağını öğrenmeleri üzerine Speed ve Shine hızlı bir biçimde arkadaşlarına yardım etme konusunda anlaşırlar. Fakat hayatları boyunca iyi birşey yapmamış olduklarından, sonunda arkadaşlarının işini karman çorman ederler.

Oyun Lideri!
Park yerindeki çocuk parkında kazalar yaşanmaya devam eder. Bu yüzden Hana çocuk parkında düzeni sağlamak adına bir çocuk parkı lideri seçmeye karar verir. Lani, Toni ve Speed bu pozisyona adaydır ve Ruby’nin de bunlara eklenmesiyle bir anda lider olmak isteyen dört aday olmuş olur. Ertesi gün adaylar kampanyaya başlarlar. Lani, Speed ve Toni güzelce hazırlanırlar ve gösterişli konuşmalar yaparlar. Fakat Rubby’nin bir konuşma hazırlamak için zamanı olmaz ve sonunda çok basit bir konuşma yapar. Kim çocuk parkının lideri seçilir?

CITO’NUN SIRRI
Cito her zaman küçük otobüslere yardımcı olur, fakat bazen de katıdır. Küçük otobüsler Cito’nun yanında biraz rahatsız olurlar, çünkü Cito her zaman ne yaptığını biliyor gibi görünür. Cito’nun bambaşka bir varlık olduğunu düşünürler. Daha sonra bir gün, Cito’dan önceki otobüs olan dede otobüs Booba gelir. Booba’nın bulunduğu ortamda Cito’nun fısıldadığını gören küçük otobüsler şaşkına dönerler. Booba küçük otobüslere Cito’nun çocukluğuyla ilgili hikâyeler anlatır.

Küçük Otobüs Tayo Türk var! Şimdi Tayo Türkiye YouTube Kanal Türkçe Tayos şehir macera izleyebilirsiniz. o Tayo ile eğlenceli bir yolculuk olacak çünkü asýlsan! 🙂

Küçük Otobüs Tayo Türk var! Şimdi Tayo Türkiye YouTube Kanal Türkçe Tayos şehir macera izleyebilirsiniz. o Tayo ile eğlenceli bir yolculuk olacak çünkü asýlsan! 🙂

Daha fazla izle KÜÇÜK OTOBÜS TAYO sezon 1 https://www.youtube.com/playlist?list=PLEVzpHZVaIhYds42JYRIh2_n9YU2AU8nk

Daha fazla izle KÜÇÜK OTOBÜS TAYO sezon 2 https://www.youtube.com/playlist?list=PLEVzpHZVaIhbXroIp96IEnCmnU357GuJk

Daha fazla izle KÜÇÜK OTOBÜS SEZON 1&2 Derleme

Daha fazla izle KÜÇÜK OTOBÜS ?Tayo tema tiyatrosu?https://www.youtube.com/playlist?list=PLEVzpHZVaIhYPWizfjgoXaVAT41R1-jcf

Daha fazla izle Tayo yaşam tarzını geliştirme

Share